Jenni-18.jpg
voor wie van facts & figures houdt, hier wat ruwe feiten:

ik ben afgestudeerd als Master in de Moderne Geschiedenis (KU Leuven) in 2005. nadien volgde ik een Postgraduaat Taal & Bedrijf waar ik verliefd werd op het vak HR (verliefd worden op een vak, het kan.)

zo rolde ik de uitzendwereld in. wat mij aanvankelijk de 'ideale startersjob' leek werd uiteindelijk mijn passie, 10 jaar lang. bij Manpower vervulde ik tal van interessante rollen en klom ik op van consultant tot operations manager in 2018.

na een persoonlijke tsunami waagde ik de sprong om écht te gaan leven naar hetgeen ik diep vanbinnen al veel langer wilde: zelfstandige worden. als freelance consultant bied ik grote bedrijven zoals Ikea en AXA mijn opgebouwde expertise in tal van HR-domeinen aan (rekrutering & selectie, Payroll, Employer Branding, enz.). In mijn eigen zaak, Madame Octopus HR + storytelling, combineer ik als multipassionate al mijn ervaringen en interesses. 

bijkomende opleidingen:

  • Journalistiek (Instituut voor Journalistiek, 2011)

  • Sociale Wetgeving (Federgon Academy, 2017)

  • Life Coach PRO (Open Mind, 2020)

  • Masterclass loopbaanbegeleiding (Open Mind, 2021)

alle details over mijn volledige loopbaan kan je hier terugvinden: https://www.linkedin.com/in/jennifer-coppieters-72412b10/