36764013-A301-43E8-9A06-AC53182A34D1.jpg

Life coaching

loopbaanbegeleiding

allround empowerment

  • flitst er minstens 1x per dag 'Is dit nu later?' van Stef Bos door je hoofd?

  • heb je het gevoel na jaren moederen/werken/huishouden, alleen nog maar op automatische piloot te leven?

  • is perfectie iets dat je tevergeefs nastreeft in al.je.rollen. (en maakt je dat moe, doodmoe)?

  • loert schuldgevoel altijd om de hoek, ook in al.die.rollen ?

  • zit je eigenwaarde ergens helemaal onderaan in je sneakers?

  • of maak je iets mee waardoor je het gevoel hebt dat alles wat je tot nu toe dacht/wilde/ervaarde, op lossen schroeven staat?

dan sta je in mijn schoenen, zo'n 3-4 jaar geleden. 

ik had een job die ik met hart en ziel deed. waar ik heel mijn identiteit aan ontleende. 

ik was helemaal onderaan de ladder begonnen en had één doel voor ogen: the sky is the limit. ondertussen kreeg ik een echtgenoot en twee kinderen waar ik óók vol voor ging. volle gas vooruit. alles voor de passie. de zich opstapelende lichamelijke klachten, het steeds meer op automatische piloot leven en Stef Bos duwde ik weg. dat was gewoon het volwassenen leven, toch? niet klagen, maar doordoen.

tot 2017. ik kreeg op een paar weken tijd te horen dat mijn mama en zus kanker hadden. een paar maanden later waren ze allebei terminaal. tussen hun overlijdens door verloor ik compleet onverwacht mijn papa. alsof er geen toeval bestaat, net in de maand dat ik dé promotie kreeg waar ik jaren keihard voor had gewerkt. eindelijk had ik alles, en tegelijk ook niets meer. 

en toen begon het echte later. het clichématige 'tweede leven'. ik volgde cursussen, nam afscheid van mijn werkgever, werd freelancer en kwam terug tot de essentie: de connectie met mezelf, en wat ik diep vanbinnen wil. leven in volle bewustzijn, dichtbij mijn gezin, weg van de ratrace en automatische piloten. er groeide steeds meer het verlangen om anderen te begeleiden in die reis. een reis naar een ander leven. met studiodroom als richtingaanwijzer. Welkom.

Jenni-14-2_edited.jpg

MIJN WERKWIJZE

  • ik werk niet met vooraf vastgelegde trajecten. misschien ben je geholpen met 1 sessie, misschien zijn we er nog niet na 10. ik werk op jouw maat, en noden.

  • ik ben opgeleid door Centrum Open Mind. zij zijn geen doordeweeks opleidingscentrum, maar verbinden het cognitieve met het gevoelsmatige en intuïtieve (en voor je denkt dat ik met wierrook ga zwaaien: nope). bij mij vul je dus geen lijstjes in (dat kan je zelf op het net) of graven we geen uren naar je verleden: we werken doelgericht, met unieke formats en aanpak. en met als ultiem doel: bewustwording en groei. 

  • als coach ben ik een richtingaanwijzer. ik doe niet meer dan de dingen helder maken: de antwoorden komen uit jezelf. deze no-nonsens aanpak maakt dat je bereid moet zijn te werken (maar zo leer je het meest en bereiken we echte empowerment!). 

  • ik zie loopbaancoaching niet volledig los van life coaching, dus bij mij krijg je 2-in-1, net zoals dat bekende shampoomerk. maar uiteraard altijd afgestemd op jouw noden: wil je het enkel houden bij die loopbaanvraag, dan doen we dat ook. 

 

 

LOCATIES

ik verwelkom je graag in mijn praktijk in Halle of online. naast mijn homebase heb ik ook in Brussel (Louiza) een plekje, indien nodig. 

TARIEF

65€/sessie, te betalen via de Bancontact-App op het einde van elke afspraak. Voor loopbaanbegeleiding aanvaard ik ook loopbaancheques. Als gecertifieerd loopbaancoach ben ik verbonden aan Centrum Open Mind.

MEER INFORMATIE NODIG? OF WIL JE METEEN EEN EERSTE SESSIE INPLANNEN?

contacteer me dan via mail of telefoon.

Loopbaancheque_logo-450x134.jpg